danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultKystvejen, Stevns
121104.stevns
På strækningen er der flere kilometer lange bundgarn der er sat for at fange de blankål som er på vej til Sargassohavet for at gyde... Ufatteligt at den udrydningstruede ål endnu ikke er blevet totalffredet!
 
Kørte fra Randers så jeg var på Stevns ved middagstid. Modsat i Randers hvor det var vådt og koldt, var sjællænderne så heldige, at have den smukkeste novembersol og en moderat sydlig vind. Stevns er også en rigtig god fiskeplads.

Fik søsat ved Kystvejen og startede med fiske på langs af kysten, med vinden. Efter omkring 500 meter vendte jeg om så jeg fik sat kursen mod vinden og Køge. Lå på den yderste side af revlen og placerede fluen i det mørke område...

Første ørred huggede. En livlig blank fisk midt fyrrene. Dejligt at fluen kan lokke ørrederne til biddet i det spritklare vand.

Næste ørred tog beslutsomt fluen, netop som jeg havde passeret det kilometerlange bundgarn, som er er sat lige uden for brormands hus og bådrampen. En anelse større, men lige så smuk og ilter.

Dagens tredie, og største ørred var så venlig at bide på netop som indholdet i blæren for alvor pressede sig på. Fightede den blanke stærke fik mens jeg med fødderne padlede ind på lavt vand hvor jeg snart kunne forrette min nødtørft... Alle fiskene blev genudsat.{jcomments on}

Glæd dig til Fluefiskerdagene den 23. - 24. februarLink:
Fluefiskerdage i Randers


Link:
Fluefiskerdage i Randers

Onsdag den 13. februar 2019 kl. 19.00-21.00  Mariager Fjord i Støvring. Arr.: Foreningen Waders


Tirsdag den 26. feb. 2019, kl. 19.00 - 21.00, AOF Odinsgården Udeliv i Randers - natur og fiskeoplevelser


Søndag den 5. maj: Gedde på flue - kurses, Glenstrup Sø 

Onsdag den 11. september kl. 19.00 i Rønde. Fluefiskeri fra kyst og i fjord. Arr.: Rønde og Omegns Sportsfiskerforening