danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 14. september 2013. Enebærodde: De friskeste bombayfly drenge var klar til morgenfiskeriet lidt i seks. Jeg havde sovet bag i bilen, hvilken gav ro og en god søvn. 

130914 enebaerodde

Startede med morgenfiskeri og småørreder. Senere stod den på snak over et par pilsnere og årets store begivenhed; generalforsamling i fiskeklubben bombayfly!

Næsten ingen skandaler!

Normalt udvikler generalforsamlingerne sig temmeligt muntert. Året træf var ingen untagelse og jeg er sikker på, at de mange der følger de glade drenge i den sociale fiskeklub snart kan læse den officelle beretning på foreningens hjemmside. Kan dog allerede nu afsløre at Mong for første gang i foreningens historie ikke stjal al opmærksomheden eller på andre måder gjorde sig bemærket! 

Fiskede intensivt på begge sider af odden, men havde heller ikke dag held til lokke andet end småørreder og et par hornfisk til fluen. Mere held havde Thomas Sams der fangede og genudsatte en let farvet ørred på omkring to kilo. Også Søren Nielsen kunne præstere en enkelt fisk lidt over målet. 

Efter generalforsamlingen søsatte jeg og var snart helt væk i fiskeoplevelsen. Blev lidt overrasket da jeg venter mig også så en flydende monsterkra, runde odden. Trode i første omgang, at jeg i mine egne tanker var drevet helt over til kranen på Lindø. Sluttede mig igen til selskabet, der bestemt ikke var blevet mindre højrøstet. Fandt ved ellevetiden ud til bilen og faldt hurtigt i søvn til lyden af regndråber på bliktaget. {jcomments on}

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.