danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

100929_harre_vig

Limfjorden, Harre Vig: Benyttede en fridag til lidt formiddags fiskeri... Området lige uden for stenodden er normalt et hotspot, dog ikke idag!

Højtryk, masser af sol og nordøstenvind, er ikke optimalt når det gælder chancerne for fangst. Sådan var det heller ikke i formiddag, hvor ikke en eneste fisk viste sig, eller viste interesse for min flue. 

Startede fiskeriet ved ottetiden. Vinden var svag og temperaturen på omkring seks grader herude ved vandet, mens jeg længere inde i landet kunne se på termometeret, at det lå tæt på frysepunktet.

Lige fra starten blev jeg fulgt af et par nysgerrige og sikkert også sultne sæler. Ørrederne så jeg derimod ikke noget til. 

Krydsede vigen og mødte to gamle venner, Bente og Jøren Mikkelsen. Det blev til en god snak.... Rigtigt hyggeligt. Da jeg returnerede fisk jeg en snak med en som jeg tidligere havde set, også på den modsatte side. Jeg fik her en melding om multer.

{jcomments on}

Sommeren 20202020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge  

Bemærk: I 2021 vil vi i samarbejde med FFF Danmark genudbyde sommer arrangementet på Rena Fiskecamp. Interesseret? Kontakt mig på hl@brakvand.dk


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.

190613 slovenien river

Drømme -og fiskerejse? Min ven Mogens Wagner Cuber bor og har gode kontakter i Slovenien.

Læs mere!