danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Mandag den 16. juni 2014. Hyggelig aften tur med Hanna, det lette grej og de smukke rødplettede...

140616 hanna2 molledam

Efter lidt køkkenarbejde og et par bøffer fra grillen, gik turen til min lille sø. 

Klart vand og vanskelige Cäenis ørreder

Allerede mens vi pakkede grejet ud kunne vi se nogle ørreder tage føde på overfladen. Der skulle da heller ikke fortages mange kast før den første lille ørred blev fristet. 

Efterhånden som solen forsvandt ned bag bakkerne og vinden lagde sig, kom der gang i en klækning af de små lyse Cäenis, som udover at sætte sig på briller og i håret, også er en udfordring at imiterer for enden af forfanget.

Fisk blev det dog til og vi kunne begge lande og genudsætte en halv snes rødplettede, gyldne og bronzefarvede ørreder af naturlig oprindelse.  

140616 hanna1 molledam

En ny flue på forfanget. Ørrederne er ikke til hvad som helst. Aftenen startede med snegleimitiationer og lignende, og sluttede med en Cäenis klækning!

140616 molledam

Kunne godt mærke at der på det sidste er kastet en store geddefluer og poppere. Kast og præcision skal lige gentrænes inden den snarlige tur til Norge. {jcomments on}

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.