danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultVadende med nymfer og tørflue....
120802_molledam
Aftenen blev tilbragt i Mølledammen sammen med Lars Andersen der også havde trukket i vadestøvlerne!

Tog mit smukke Maryat hjul og en Sage #3 med på denne super lækre aften. Det er vel 7-8 år siden jeg sidst havde benyttet hjulet. Linen havde i alle årene været opspolet uden at det gav memmery-problemer. Til at begynde med var linen, efter en udstrækning i form af en bækørred i andet kast, helt intakt. Men, men, efterhånden som der blev kastet og fisket kom straffen. Linecoatingen var tørret ud og linen sprækkede og revnede, hvilken selvfølgelig gik ud over fiskefornøjelsen. Moderne flueliner kan blive møre især hvis de sidder opspolet på hjulet og står frit fremme!

Ørrederne skulle vise sig at være i drille humør. Godt nok fangede vi hurtigt et par smukke rødplettede, men aftenen vil nok blive husket for de mange forsigte smånap i vores snegle og nymffluer.

Selv om der i perioder var en del fisk på overfladen, var det umuligt at se hvad de præcist tog. Så enkelte store vårfluer, som tilsyneladende ikke interesserede de drillende ørreder. Cäenis var der heller ikke. Tror at ørrederne foretrak en menu bestående af #28 myg som der var en del af!

Mens vi pakkede grejet ned og nød den oblligatoriske pilsner, kunne vi følge de sidste fem minutter af OL håndboldkampen i bilradioen. {jcomments on}

Glæd dig til Fluefiskerdagene den 23. - 24. februarLink:
Fluefiskerdage i Randers


Link:
Fluefiskerdage i Randers

Onsdag den 13. februar 2019 kl. 19.00-21.00  Mariager Fjord i Støvring. Arr.: Foreningen Waders


Tirsdag den 26. feb. 2019, kl. 19.00 - 21.00, AOF Odinsgården Udeliv i Randers - natur og fiskeoplevelser


Søndag den 5. maj: Gedde på flue - kurses, Glenstrup Sø 

Onsdag den 11. september kl. 19.00 i Rønde. Fluefiskeri fra kyst og i fjord. Arr.: Rønde og Omegns Sportsfiskerforening