danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultVesterfjord, Hobro 
120814_vesterfjord_hobro

Der var mere vind og flere skyer end jeg havde forudset...Mens jeg fiskede, var der absolut ikke gang i nogle karper.

Når vi fisker efter karper i Vesterfjorden i Hobro centrum, kan det vel godt betegnes som streetfishing...

Karperne har aldrig været lette og for at få dem på fluen skal forholdenene være i orden. I dag burde karperne havde krydset efter føde på det lave vand og derved være synlige for et godt kast med fluen. Men nej. Af en eller anden grund stod karperne spredt og nærmest sov. Der var tydeligvis ikke nogle fouragerende fisk i de små tre timer jeg afsøgte området. 

Jakob Albertsen, Rema-købmanden fra Mariager ver med og skulle for første gang præsenteres for denne del af fjorden, som er kendetegnet med lav vandstand og et eter tygt lag mudder. 

Da jeg tog over middag for at forberede et bestyrelsesmøde senere på dagen, valgte Jakob at fortsætte et par timer endnu også fordi det er ulogisk at så store fisk ikke på et eller andet tidspunkt vågner op og er sultne. 

Bliver spændede at høre om Jakob fangede sin første karpe senere på dagen! {jcomments on} 

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.