danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 21. januar 2017. 170121 lake taupo mornings sun

Vejret skifter. Vi er 420 meter over havets overflade. Nætterne er kolde, men når solen om dagen kommer frem er det bare varmt!

New Zealand, Lake Taupo

Mens vi er sammen med familien, bor vi i en lille landsby på øens vestside, faktisk lige over for Turinga med de mange guide, lodges og andre faciliteter for fluefiskere. 

Her den første uge har fiskeriet været lidt sparsom både med hensyn til fangst og prioritering. Familien med de sødeste børnebørn og ektraordinære turistoplevelser er kommet i første række.  

Lidt er det dog blevet til. Specielt i området af udløbet ef en mindre å, ser lidt spændende ud, og skulle da også i følge de lokale være et godt spot.  

Første forsøg var da også lovende i det flere fisk viste sig. Næste morgen var der dog nærmest dødt, og i dag tilsyneladende helt dødt! 

Under fiskeriet kunne jeg, når lyset falder rigtigt se en masse småfisk, tydeligvis den lille laksefisk, smelten.  

Prøvede selvfølgelig med en streamer, men også med en skumflue på overfladen og mere traditionelle nymfer - altsammen uden held. 

Havde håbet på lidt aftenfiskeri, men vinden var i løbet af dagen taget til så den store sø nu viste tænder. 

Vil de kommende dage give de øvrige Taupo pladser lidt mere opmærksomhed og selvfølgelig skal der også forsøges i strømvandet. 

 170121 lake taupo mornings dis

Det er morgen. Søen damper mens solen varmer!

170121 lake taupo bobil camilla hus

Vores rullende hjem i januar og februar. Mens vi er på familiebesøg holder vi til tæt på huset. Snart skal vi dog for alvor på opdagelse!

Køb dine fluer her!

fliesforsale.dk - fluer der fanger!

 

200604 moen

2020 renafiskecamp

* Da det nu er blevet muligt at rejse til Norge, vil jeg være på Rena Fiske  Camp fra den 27. juni. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig og til følge minde daglige opdateringer fra Rena på www.brakvand.dk - Fisketure fra Norge 


20 rena stalling

* Tirsdag den 6. oktober 2020. Enghøj Kirke, Helsted. Foredrag - "Fluer og fiskeliv" (Opdateres)

* Fluefiskerdagene afholdes lørdag den 7. og søndag den 8. november 2020 i Ålestrup og i 2021 i Randers. Yderligere følger. 

* Lørdag den 5. september 2020. Udlægning af skjulesten i Svejstrup Bæk

* Lørdag den 12. december 2020: Gydevandring langs Svejstrup bæk.