Tasker til pontonbåden

Solide og rummelige tasker til pontonbåden...

 

tasker

En taske til pontonbåden pakket med grej til det forskellige fiskeri er det ideelle!

Selvfølgelig er grejet (også) organiseret!

Efterhånden som vores fiskeri bliver mere og specialiseret, er det af afgørende betydning at medbringe forfang i korrekte dimensioner, de helt rigtige fluer og alt det andet vigtige grej til dagens fisketur.
Når det drejer sig om fisketure i pontonbåden, som jeg efterhånden gør mest i, har jeg organiseret grejet således, at jeg har en taske pakket med det udvalgte grej specielt til geddefiskeri, kystørreder og nymfe og tørfluefiskeri.
Jeg ved, at når jeg skal ud, ja, så skal der ikke mangle noget!
Geddetasken
Er pakket med fluer (også en æske med poppere, husk det!), 0,50 mm monopol til forfang, wire til chok-tippet, krogløsertang, tang til klipning af wire, fluehjul og ekstraspole (sinktip og flydeline) samt solbriller.
Kyst- og fjordørred tasken
Er pakket med 3-4 flueæsker i forskellige farver (så kan jeg altid finde den rigtige flue) som er stoppet med rejeimitiationer, streamers, tanglopper og multefluer.
Også her er der reservespoler således jeg kan skifte mellem flydeline, intermediate og en synkeline.
I tasken er der også pakket forfangsmaterialer i forskellige dimensioner (0,18 mm - 0,20 mm - 0,25 mm - 0,30 mm - 0,35 mm.
Af øvrigt udstyr kan nævnes: multitool, krogløsertang, gorilla trefod til kameraet og solbriller.
Nymfe og tørflue tasken
Er pakket med tørfluer og nymfer samt fluerne jeg benytter til karper og andre fredfisk. Derudover er der hele paletten af forfangsmaterialer, et par færdige forfang, garn til strike-indikator, imprægneringsfedt til fluerne og strike-indikator, tungsten til belastning, linerens, krogløsertang og solbriller.
De bedste tasker til pontonbåden
Kravet til en god taske er:

- Skal være lette at åbne og lukke, samt finde rundt i

- Gerne med mindre lommer til forfang og andre småting

- God pasform (De bedste tasker er designet og afrundet så de følger pontonens runding og facon

- Være rummelige så de udover grejet også kan indeholde en madpakke og eksempelvis et par æbler 

- Let at montere

- Vandtæt eller vandafvisende

- Skal være udstyret med holder til kaffekop

Taskerne som fulgte med Dave Scaddens pontontonbåde har længe været mine foretrukne. Imidlertid har Lars Andersen (Anderson Pontoon) nu designet og produceret en taske som på nogle punkter forbedre Scaddentasken. Bl.a. har Anderson tasken skillerum og hele to holdere til kaffe og eller øl. Matriaevalget og bearbejdningen er som vanligt helt i top og prisen skulle efter hvad jeg har fået oplyst ligge llige under 500 kroner. Mere på Anderson.dk
{jcomments on}