Ny jakke der holder mig varm og tør!

Modstår vand og vind!

Ny sæson, ny jakke...


ProDryJacket_deltagreen_mainEfter at have holdt mig tør og varm på mere end 400 fisketure, begyndte min gode gamle SIMMS G3 jakke at lække en smule i nakken og omkring ærmerne. Indefra var jakken slidt tynd og specielt i nakken hvor velcroen fra diverse kasketter har filet på stoffet, kniber det efterhånden med tætheden. 

Den gamle G3 jakke har ellers levet et hårdt liv. Efter fisketurene og ofte godt våd er jakken hængt på en bøjle bag i bilen. Et par gange eller tre, har min flue også gennemhullet rygstykket, huller der dog har været uproblematiske at lappe med lidt lim påsmurt på indersiden. 

Lynlåsene fungere på trods af saltvand uden problemer. Et spray WD 40 i ny og næ har her holdt mekanikken velsmurt. 

SIMMS Pro Dry GORE-TEX 
Min spritnye jakke adskiller fra den gamle ved at være en anelse længere. Dette opfatter jeg som en fordel da jeg efterhånden fisker mest fra min elskede pontonbåd. 

Flere detaljer er forbedret i forhold til den gamle G3'er. Bl.a. er ærmelukningerne overbevisende. Det sammer er lommerne, lynlåsene i de fire udvendige og de tre indvendige lommer.  Desuden er halspartiet og lukningen er i en klasse for sig og med til at sikre at der kan fiskes behageligt i selv den mest intense byge! 

Ps. Jeg benytter ikke længere kasketter med velcro!{jcomments on}