danlendenosv

Forventningens glædeStevns, Rødvig
120408_Stevns_rodvig
Rigtigt set.... Tøserne havde uden held forsøgt at åbne Amaronen (Godt det ikke lykkedes!). En boremaskine klare opgaven og der var vin til lørdag aften! Ellers kørte vi mod Rødvig i lidt snevejr hvilken kan ses på marken med Klinten i baggrunden!

Det siges at forventningens er den største. Efter gårsdagens oplevelser, hvor der både var fast fisk og efterfølgere, så vi frem til formiddagens fiskeri, som vi havde aftalt igen skulle være ved Rødvig.

Parkerede i skoven ved feriekolonien. Brormand valgte at gå mod Rødvig for at fiske en af sine favoritpladser. Jeg søsatte pontonbådene og satte kursen mod det meget spændende område der findes på vejen mod den lille Lund Havn og Fakse Ladeplads.

Vandet var i visse områder uklart, mens det nogle meter længere væk var spritklart. Med blæretang og masser af sten, også i hel stor størrelse, lugter hele området af fisk!

Fiskede små tre timer og mærkede overraskende ikke noget til fisk. Mødte flere andre, idag også fluefiskere og et par stykker i Anderson pontonbåde, som jeg heller ikke så fange noget. 

Havde aftalt med brormand, at vi skulle mødes over middag. Var selvfølgelig lidt spændt på om Erik havde haft kontakt til fisk - det havde han ikke!{jcomments on}

Seneste billeder - følg Brakvand på Instagram

© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers