danlendenosv

Med seniorerne i put'en

Mandag den 31. august 2021.210830 senior bord hygge

Det er altid hyggeligt at fiske sammen med de gamle medlemmer af Dansk Metal der har organiseret sig i Seniorfiskeklubben. 

Kaffe, rundstykker og masser af nyudsatte ørreder. 

Valgte at benytte formiddagens fritimer til at hygge med Metal Senior fiskeklubben. 

Efter kaffen, opstrammeren og rundstykkerne riggede jeg fluestangen til. På forfanget satte jeg en af mine stankelbens imitiationer som her i sensommeren ofte tiltrækker sig ørrederne positive opmærksomhed. 

Gennem polbrillerne kunne jeg se hvorledes ørrederne svømmede rundt to, tre og fire sammen. Tydeligvis har de ikke specielt fouragerende. Dog åbnede munden sig ind imellem og en enkelt gang steg de også til overfladen for at nappe et insekt. 

Tror at ørrederne var udsat for få dage siden og endnu ikke havde vænet sig til at indtage føde på naturlig måde. I dammen er de jo opvokset med at mad er noget der kommer fra en automat. 

Havde dog fire ørreder som viste intersse for fluen. Et par gange var jeg nok for hurtigt med tilslaget og et par gange blev fluen blot givet et forsigtigt kys. 

Sluttede ved middagstid da der om eftermiddagen skulle afholdes møde i Miljø og Teknik Udvalget med både biodiversitet, lavbundsjorde, klima, havbrug og gudenåen på dagsordenen. Aftenen bød på generalforsamling i Socieldemokratiet, så det blev til en af de længere dage. 

210830 senior stankelben

Valgte at fiske med en imitiationsflue og mener selv at mit stankelben ser indbudende ud. Ørrederne var ikke helt enige.. 

210830 senior ole laster

Seniorklubbens formand Peter Ole Jensen har rigget fluestagen til og prøver lige som os andre at friste ørrederne. 

210830 senior beer

Fiskestangen er godt beskyttet i stangrøret og samme gælder dagens øl. 

Seneste billeder - følg Brakvand på Instagram

© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers