danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 15. december 2013. Djursland, Fjellerup: Ville se om der skulle være en enkelt bidevillig ørred og samtidig prøve at rigge guidebåden til, til en person. Søsatte ved Fyrbakkevej og roede i et godt tempo mod den friske vind de godt 1,5 km hen forbi FDM campingpladsen. Her var det tid til at slukke tørsten og komme i gang med fiskeriet. Desværre var der ikke bid, men til gengæld holdt regnen inde og decembersolen tittede frem. 

131215 fjellerup1

Benyttede det gode vejr til en frisk tur til det nordlige Djursland. Fik selvfølgelig også lejlighed til at ønske jer alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår! 

131215 fjellerup2

 

Lars Andersen har lavet denne pragtfulde båd, der kan benyttes af en person eller to personer. Vægten er på trods af bådens størrelse og muligheder ikke afskrækkende!

131215 fjellerup3

 

De lange pontoner sikre at båden har et godt drev og skyder en god fart. Skal jeg på en længere tur, kan båden godt pakkes med telt og udstyr til en god uge.{jcomments on}

Visit Djursland

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16