danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 14. juni 2014. Området mellem Havknuden og Glatved. Sluttede mig til Lars Andersen, Henrik Vedel (Mong), Torben Fondager og Jan Simonsen (Steppeulven). Der aftalt aftenfiskeri, hygge og efterfølgende morgenfiskeri. 

140615 Glatved1

Området byder på dybt vand, god strøm og en reække spændende rev.  På nederste billeder tester Mong en af de lækre selvoppustelige madresser fra Anderson Ponton. Mong foræller: "Det er vigtigt at sove godt. Kunne ikke mærke stenene og købte straks madressen, der også passer bag i bilen". 

140615 Glatved2

 

Der var rigeligt at grillmad og nok til at skylle med. Havde ved en fejl købt alkoholdfri øl, men de skader jo nok ikke. Fiskede til efter solnedgang og konstaterede med det samme at der var specielt mange fjæsinge. Derudover blev til hornfisk, torsk sej og en lille ørred til Torben Fonager. Slutte med bål og en go' nat rom....{jcomments on} 

Visit Djursland

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16