danlendenosv
1000_200_mayflye.jpg

Udeliv og hurtigsvømmere

Fredag og lørdag 7/8 aug 2015

150807 karlby makrel

Allerede da vi ankom var der jagende makrel i overfladen og med en streamer fisket på en line med en synkende spids, var der også snart fisk!

Djurland, Stensgårde, Karlby Klint.

150807 karlby seatrout

Under jagten på makraller kom jeg ud på 4-5 meter vand hvor denne mindre ørred åbenbart også syntes det behageligt at opholde sig! Svømmer stadig i området!

150807 karlby dinner lejr

Havde læsset bådene med proviant og sovegrej. På denne fine plads slog vi lejr, og snart var der pølser og senere makrel på grillen. 

150807 karlby night fishing

Vandet var sjældent roligt. Fandt under land jagende fisk, som jeg var overbevist måtte være vægtige ørreder. I første kast tog en godt 40 centimeter stor torsk fluen. I det efterfølgende kast, var det en makrel. Fiskede på mellem en halv, og en meter vand!

150807 karlby godnat

Ingen af os finder det fornøjeligt at fiske mens det er mest mørkt. Inden de planlagte timer på madressen i strandkanten, var det tid til at evaluere...

150807 karlby mong waves

Vore Anderson både kan både bære en god oppakning og en potent motor. Mens vi sov slog vejret om og vi vågnede op til en overskyet morgen med nordlig vind. Fik på vejen retur et par makreller, en hornfisk. Mistede desuden en ørred på mellem 45 og 50 centimeter.  

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Related Articles