danlendenosv
1000_200_rena_pontonboats.jpg

Distance og nærhed

Lørdag den 4. april 2020.200404 fjellerup seatrout

På en strækning over flere kilometer, havde jeg to ørreder til at tage min X-streamer. Den smukke hanfisk på billedet har tydeligvis været på gydning og er sikkert først for nylig kommet retur til det salte vand. Om et par måneder vil han være helt blank og mere trin. 

Djursland, Fjellerup.

Startede dagen med en snak med min datter Camilla, der bor i Taupo på New Zealands Nordø. Også New Zealand er i Lock-Down, hvilken her skal tages bogstaveligt. Kun livsnødvendig færdsel (apotek/fødevare) er tilladt. Fiskeriet er ikke længere muligt og selv fornuftigt tidfordriv som at samle affald, er banlyst. Min datter og hendes famile har med et fået den travle hverdag med cafedrift, skolegang og socielt liv ændret. Fremtiden, også den økonomiske er usikker, for i NZ er der slet ikke samme sociale sikkerhedsnet som vi kender det i DK. Håber det bedste, først og fremmest med hensyn til helbredet. Håber også der snart komme styr på den grumme virus. 

Fisketur med afstand

Mødtes kl. 10:00 med mine fiskevenner. Parkede selvfølgelig så vi ikke kom for tæt på hinanden og fik hurtigt både klargjort og i vandet. 

Vandstanden var lav og vandet faldende det meste af dagen hvilken ikke er det bedste når det gælder fiskeriet. 

Fiskede i forskellige dybder og med forskellige fluer over en strækning på små 2 kilometer.

Fik på afstand hilst på et par vadefiskere og nogle bekendte der gik inde på stranden. 

Så i dag  ikke  andre lystfiskere lande fisk. For mit vedkommende også var meget langt, eller god afstand mellem dagens to hug. Første ørred var lige under 40 centimeter - en lille blank tyksak. Anden fisk, en stadig farvet, men i øvrigt smuk helfinnet hanfisk på ca. 60 cm.

Fisketrykket er stort og fiskene få. Ved at genudsætte dine ørreder kan du medvirke til at vi også i fremtiden kan fange ørreder!

200404 fjellerup tre boats

Pause og snak med sikker Corona-afstand.

200404 fjellerup guidebat

Ligesom mine venner, der havde været ude i dobbeltbåde, stoppede jeg fiskeriet midt på eftermiddagen

Har du lyst til at læse lidt mere om mine tanker og ideer: Ørredbestanden i frit fald!

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Related Articles