danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

100829_klaus_kaad

Klaus Kaad med en af morgenens mindre lidt slanke ørreder. Den varme sommer har åbenbart fået fisken på diæt!

Knebel Vig: De varme sommernætter er forbi for denne gang. Da vi kørte fra Randers kl. 04.30 viste termometeret kun 9 grader. Vandtemperaturen er også på vej  i den rigtige retning, hvilken passer ørrederne særdeles godt.

Klaus lagde ud med at fange en ørred på lidt over målet. Lidt efter var det min tur. Følte at fluen blev "suget" eller taget lidt forsigtigt. Efter opstramningen gik det så løs.... Først med et udløb på 15 - 20 meter mod åbent hav. Havde netop fik kontrol over linen da fisken skiftede strategi og med et speed, der flik linen til at pløje sig gennem vandet, satte kursen mod land og de store bede med blæretang. Prøvede at holde, men med et rask udløb røg der godt 20 meter af min flotte røde bagline af hjulet. Padlede med fødderne alt hvad jeg kunne.... Inde mellem blæretanget gik det i zig, zag og jeg kunne ikke fastholde den direkte kontrol med fisken, men på trods af en masse blæretang omkring fluelinen, mærke at den var på. Kom tættere på og fik nettet nettet gjort klar. Pludselig var linen slap. Om det var en stor multe, ørred eller havbars der gav mig denne utrolige fight, fik jeg aldrig at vide.  

100829_blaeretang

Fisken tog turen ind i blæretanget og vandt i denne omgang.

Havde i øvrigt kontakt til fem mindre ørreder og sluttede dagen med at samle et par kilo lækre blåmuslinger. 

{jcomments on}

Visit Djursland

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16