danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

   Trods utroligt smuk januarvejr så vi intet til fiskene...

110130_Fulgsoe_lars_lars

To gange Anderson og to gang Lars. 

Djursland, Fulgsø. Planen var lidt fiskeri i Begtrup Vig. Da vi ankom kl. 11.00 kunne vi dog mismodigt konstaterer, at det meste af vigen var dækker af grødis. De kølige nattemperaturer havde så sandeligt gjordt deres. Valgte i stedet, at søsætte ved den offentlige strand i Ebeltoft Vig,  syd for Fulgsøklinterne.  

Også på denne side var der fine forhold og en varieret bund. Fiskede i forskellige dybder og med forskellige fluer uden at mærke noget til fisk. Prøvede også at fiske rigtigt dybt i håber om en torsk, men dem er der vist ikke flere tilbage af her tæt under land. 

Så at børsteormenen, var begyndt at udvise tegn på lidt aktivitet. Bemærkede også nogle enkelte tanglopper tæt på strandkanten. Lidt mere varme og et par grader højere vandtemperatur, vil med sikkerhed sætte stemningen og chancen for fisk i vejret! {jcomments on}

Visit Djursland

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16