danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

    Djursland, Jernhatten....
110723_makrel
Fandt en stime morgenfriske makreller, lidt hornfisk og selvfølgelig fjæsing...

Bombayfly's sommerfest var i år henlagt til Jernhatten. Lagde som første mand ud klokken 04.00. Igen regnede det heftigt og jeg kunne måle vandtemperaturen til 16. grader. 

Forsøgte i første omgang at finde en ørred. det lykkedes ikke. Så et par stykker i luften, men ingen lod sig lokke af min flue...

Padlede ud på lidt dybere vand og satte en Clouser Deep Minnow på forfanget. Havde også en helsynkende line på hjulet. Hurtigt var der et hidsigt hug og et godt hidsigt udløb.

Makrellen er uden tvivl den fisk, som jeg gennem tiderne har haft fornøjelsen af, som gram for gram formår at lægge mest power i fighten. Fangede i alt 13 dejlige makreller! 


110723_marsvin_jernhat
Jernhatten set ude fra "makrelpladsen". I forgunden et af de mange marsvin der konstant var i området og tæt på pontonbåden...

110723_fjaesing_holder
Havde glemt tangen, men fandt ud af, at stangholderen også kunne bruges til at holde fjæsingen i ro mens den blev afkroget!

Sluttede forøvrigt fiskeri ved at en makrel under et udløb stak af med hele min nye super helsynkende flueline. Må have fusket med knuden til baglinen - utilgiveligt!{jcomments on}

 

Visit Djursland

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16