danlendenosv

Kik forbi min opdaterede side om geddefluefiskeri Naphans.dk

Morgenspring og et tungt hug!Helgenæs: Lushage - Esby
120813_Helgenas

Havde stillet Iphonen til 03.30, men vågnede en halv time før. Duggen var faldet og uden for teltet var alt vådt! 


Fik brygget og testet en ny type kaffe der leveres i brune papirposer. Der hældes en halvliter kogende vand i posen og efter ca fem minutter er der luksuskaffe...Himlen var som lovet stjernklar, men jeg havde detsværre ikke udsigt i nordlig retning. Så dog flere smukke stjerneskud. 

Nu skulle det være. Det var havblik og jeg ville kunne se al overfladeaktivitet. Roede forsigtigt ud mod Lushagen og så snart en mindre ørred springe tær på de yderste sten. Sejlede så forsigtigt og lydløst, at det også lykkedes mig at komme få meter fra en skarv. Flere fisk viste sig i overfladen og det blev til to mindre ørreder og tre hornfisk. 

Da solen var stået op roede jeg retur til lejren og fik pakket. Planen var nu at fiske på den smukke strækning mellem Lushagen og Esby. På den østlige side af Hagen fik jeg endeligt et tungt, men desværre også kortvarigt hug - krogspidsen har været millimeter fra succes eller fiasko. Well, dejligt at mærke fisk! 

Tog ud på dybere vand og forsøgte at finde torsk eller makrel. Torsken er vi ikke længere forvendt med og makrellerne var ikke lige i området. Prøvede at finde multer under land, men desværre....

Først da jeg godt op ad formiddagen var ved at nå Esby mødte jeg et par andre fiskere. Hjemme stod den på tørring af telt og sovepose samt rensning af hjul og stænger. Lene har inviteret familie og naboer på grillaften. Hvorlænge mon jeg holder? {jcomments on} 

1000_200_flashflue.jpg
© 2021 - brakvand - CVR 38707108 -Henrik Leth - Skytten 118 - DK8920 Randers