danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultDjursland, Jernhatten...
120817_jernhatten
Har naboer og venner til fiskepisning lørdag så det var meget passende med lidt friskfanget fisk! 

Turen ad de snørklede veje til Jernhatten var som følge af den tætte tåge lidt af en prøvelse og jeg undgik med nød og næppe at ramme et rådyr, en ræv og en kat.... 

Var glad for at kompasset er fast udstyr i pontonbådstasken, som jeg benytter i fjorden og på kysten. Skulle i perioder ikke mange meter fra strandkanten før end der ikke længere var landkending. Tågen kom rullende, og bedst som jeg troede at nu klarede det op, så kom næste bølge.

Lagde ud med at se et par spingende ørreder, der dok ikke virkede interesserede i fluen. Første fisk var en fjæsing. I et langt kast rejste refluen, som jeg fiskede på et langt forfang og på flydeline, en ørred. Hugget, der kom efter et kort tilløb var hårdt og reulaterede i et efterfølgende udløb og et par spring. 

Da det endligt lidt over ni så ud til at tågen havde tænkt sig at lette, rorede jeg ud på dybere vand. Havde håbet at møde en stor stime hugvillige makreller og havde med det samme et godt hug og en god figtht med af de stridbare og lidt større. Fiskede i området og havde kun et enkelt hug.

Havde en aftale om at hente Lene, så kursen blev sat mod land og bilen. Med fluen på slæb blev det til endnu en, om muligt endnu mere fightende makrel.  Kan i morgen byde på varmrøget ørred og makrel samt grillmarinerede ørredfilet. Fjæsingen har jeg selv nydt til frokost! {jcomments on} 

Visit Djursland

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16