danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

1. marts 2013: Hverken rom med the eller nogle af de øvrige, ellers udemærkede husråd mod forkølelse havde hjulpet på helbredet. Spørgsmålet var om en fisketur kunne være den rette medicen? 

 

130301 gudenaa kajakklub

Da jeg over middag søsatte var tempereturen nået op 7 plusgrader. I læ mellem sivene med solen i ansigtet føltes det for alvor som forår! 

Vandet var stadig svagt stigende så det var ikke noget problem at ro lidt opstrøms og fiske langsomt ned gennem det sydlige løb. 

Overraskende nok var vandet allerede klaret så meget op, at jeg mange steder tydeligt kunne se bunden.

Gedderne var ikke specielt hugvillige, og der skulle kastet nogle gange før den første gik på fluen. Lidt hurtigere gik det med anden gedde - begge mindre hangedder med masse af igler på maveskindet...

Efter et par timer gik turen retur i det nu moderat faldende vand... Om turen til åen har hjulpet på forkølelsen, er det ennu for tidligt at sige noget om. Men mon ikke? {jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

tjaerby_baek_nedstroem.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16