danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

1. maj 2013. Gudenåen ved Randers: Efter taler, fællessang, grillpølser og fadøl gik turen til åen...

130501 gudenaa randers

Gudenåen ved Randers på en solrig majdag. 

Så er det forår!

En rask beslutning og jeg var nede ved åen klokken 17.00. Vandstanden var høj og der var stort set ingen strøm! Men snart skulle vandet vende og jeg ved, at det er ensbetydende med at gedderne trykker sig og er vanskelige at lokke til fluen. 

For en uge siden, var der kun geddekål i "fingerstørrelse". Lyset og varmen har dog for alvor sat gang i væksten og jeg kunne på bunden nu se geddekål i "håndstørrelse".

Også andre havde fået den gode ide at bruge en del af 1. maj på lidt geddefiskeri. Mødte et par joller og nogle gutter der fiskede med døde agnfisk. Så blandt andet at de landede et par pæne og godt udlegede gedder. 

Havde selv to der ikke kunne modstå den kobberfarvede flue begge gedder var mærket at gydningen. Den ene havde desuden et par bidmærker hen over ryggen, så det har helt sikkert gået lystigt til under parringen... Var sulten og træt da jeg sluttede kl. 19.00. Vandet var nu også kraftigt faldende og strømmen stærk. {jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Bredningen_lars_gedde_fight.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16