Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

0
0
0
s2sdefault

Fredag den 3. maj. Bradstrup og Tange Sø: Havde en aftale med Lasse Elmgren (Lusk) om at vi skulle prøvefiske Bradstrup Sø. Efterfølgende gik turen til Tange Sø hvor vi tilfældigvis mødtes med Lars Andersen, Lars Pedersen og Thomas Sams. Der var dømt hygge!

130503 tange

Med flot forårsvejr og stigende temperatur, var der perfekte forhold til en svingom med Naphans!  

Svinelugt og smågedder 

Bradstrup Sø viste sig at være lavvandet og temmelig uklar. Da søen samtidig ligger omgivet at et par svinebrug, var der "vitaminer" i luften og sikkert også i vandet. Bådene blev søsat og der skulle ikke gå lang tid før en end mindre gedde blev fristet af min flashflue. Et par hug og endnu en lille gedde kom ind at vende inden vi afsluttede dagens prøvefiskeri. 

Pontonbådende er hurtige at pakke sammen og klargøre. Ja, faktisk ta'r det under fem minutter at pumpe pontonerne op til tre psi og samle skibet. 

Kørte til Tange hvor vi ikke var alene. 

Endnu før en alle mand var kommet i vandet havde jeg den første gedde. Lidt længere gik der inden den næste var klar til håndlanding og kindkys. 

Pludselig var jeg i et område med fisk og i løbet af seks kast var der fire mindre handgedder som stiftede nærmere bekendskab med fluen. 

Krydsede søen og deltog i "samlingen", hvor der blev udvekslet historier og nydt en kølig pilsner. 

Lars Pedersen, Thomas Sams og Lars Andersen havde held med at trække fluen efter pontonbåden og hurtigt måtte et par gedder ind og "hilse på". Fortsatte selv med at fiske traditionelt med kast og fik fat i endnu en håndfuld mindre gedder. 

Kunne, da vi drog mod Randers ved firetiden se tilbage på 12 Tange gedder på op til fire kilo og 2 Bradstrup gedder på op til 2 kilo. 

Alle gedder jeg fangede var udleget, men undre mig over at det ikke blev til nogen af de større hunfisk. Men mon ikke de holder en velfortjent barsel? {jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Bredningen_Henrik_Leth_gedde.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16