danlendenosv
1000_200_sangstrup.jpg

Sensommerhilsen til Naphans!

Søndag den 18. august 2013. Bredningen: Lars Kristiansen, Jan Steffensen og Kasper Jensen var friske og som aftalt klar kl. 7.00 ved P-pladsen ved Dronningborg Lystbådehavn. Tidspunktet for dagens tur var valgt således vi kom til at fiske i højvande - en absolut fordel når grøden står højt! 

130818 bredningen2

Havde fat i et par aborre i pæn størrelse samt lidt gedder på popper, diver og svævende flashflue! 

Fiskbar trods meget grøde!

Det er efterhånden et par måneder siden at jeg sidst besøgte Bredningen og det var ikke lige til at se "vores" sti gennem sivene ned til vandet. Efter et par forsøg lykkedes det dog at finde den rigtige vej ned til vandet og fiskene. 

Startede med en popper og der gik ikke mange kast før en mindre gedde sprang helt fri af vandet for at inhalere godbiden. Fornøjelsen var dog kort og Naphans slap med skrækken denne omgang! Popperen fik et par tilbud mere, men uden at det lykkes at kroge gedderne. En Diver kom på forfanget og snart var der fast fisk. Sluttede med at fiske med en flashflue og kunne ved middagstid se tilbage på en skøn formiddag med "godag" til 7 gedder og 2 aborrer der begge ville gøre sig ved den kommende aborrekonkurrence!

130818 bredningen3

Lars Kristensen sluttede med denne gedde. Vandet var siden vi tog ud faldet omkring 30 centimeter. Ellers havde et par byger passeret og vinden frisket op!

130818 bredningen1

 

Kasper, Jan og Lars. Der fisk til alle på denne dejlige søndag formiddag i det bynære fiskevand. Næste gang må jeg vist have lidt værktøj med til sivene! 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér

Related Articles