danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 1. september 2013. Gudenåen ved Randers: Havde oprindeligt planer om en tur i Bredningen, men udsigten til endnu en dag med god vind og ikke mindst, at jeg var blevet opmærksom på at andejagten går ind, fik mig til at vælge at søsætte ved Naturcenteret. Det var ikke så ringe! 

130901 Gudenaa Randers 

Ankom da vandstanden var på sit højeste. Roede nogle hundrede meter opstrøms og havde et par gode timer med Naphans. 

Masser af grøde og vand...

Valgte bevist at satse på at fiske mens vandstanden var på det højeste - mere en 50 cm over normalen. Grøden var tæt og stod høj, men vandstanden gjorde det muligt at fiske uden for mange problemer. 

Langsomt begyndte vandet at falde og strømmen tiltog. Havde et par gedder der huggede, men ikke blev hængende . Havde også fisk der gik i grøden... '

Facinerende at se fluen "flashe" i det meget klare åvand. Specielt ophidsende når gedden med lynets hast går til angreb og bliver hængende.

Havde fat i 7 gedder fra omkring 2 til 5 kilo.

Bemærkede også at der var sat ruser i åen og kan ikke forestille mig, at det er tilladt og at kommunen på denne måde understøtter fangst af den udrydningstruede ål. Det skal vist lige undersøges nærmere. {jcomments on}

 

 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Bredningen_lars_gedde_fight.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16