danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 28. september. Gudenåen fra Stevnstrup til Randers: Igen blev holdet delt. Lasse Elmgren og Thomas Sams tog sig kærligt af de svenskere der ville fiske fra kysten. Sammen med Lars Andersen skulle jeg guide gedder på Gudenåen. 

130929 gudenaa guide tur

Adam Eng og de øvrige svenskere er alle superdygtige fluebindere og det er en fornøjelse at udveksle ideer og erfaringer. 

Gedder til alle!

Først gik det lystigt med den svage strøm mod Randers. Men efter Nørreåens udløb blev vi ramt af en opstrøms vind og så kraftigt stigende vand, at strømmen løb den modsatte vej i Gudenåen. 

130929 gudenaa guide tur collage1

Fiskeri et startede forrygende og inden længe havde alle fisk. Stemningen var selvfølgelig i top!

130929 gudenaa guide tur lars andersen

Næppe var vi startet da Lars Andersen som sidste mand fik hug af en gedder på plus en meter. Gedden huggede midt ude i åen. 

130929 gudenaa guide tur pakkeud

Midtvejs blev der holdt frokost mens vi nød solen og lod snakken gå!

130929 gudenaa guide tur adam fluer

Adam fisker fra guidebåden mans jeg kan beundre de smukke geddefluer. Besluttede at guiden skulle have en fluen fra æsken når der var landet gedder - og det blev der!

130929 gudenaa guide tur adam gedde

En af dagens gedder. Da vi nåede nedstrøms Motorvejsbroen døede fiskeri ud og der blev kun landet et par enkelte. Mon ikke det kraftigt stigende vand som fik strømmen til at vende gjorde gedderne passive?  

 

Kysten og aftenhygge

Da vi ved syvtiden nåede basen i Hevring fik beretninger fra kystfiskerne der i dag havde fanget mange mindre fisk i Knebel Vig. Her havde vores svenske venner også fået hils på lodsejeren der bestemt ikke er gæstfri.

Efter den storslåede buffet stod den grønlandsbilledforedrag ved Lasse Elmgren. Snart stod også på sofaen og et par timer på øjet!{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

tjaerby_baek_nedstroem.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16