danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 5. oktober 2013. Randers Fjord, Bredningen: Lars Mathiessen var som aftalt klar klokken 08.30 ved Dronningborg Lystbådehavn.

131005 bredningen lars

Gedderne var åbenlyst mest i biddet på det lave vand da vi startede fiskeriet. Lars fiskede tæt på land og siv, mens jeg fiskede på lidt mere dybt og åbent vand. 

Vinden var i det sydlige hjørne, men absolut ikke generende, tværtimod! Formiddagen var også meget grå og indimellem kom der lidt vand fra de tætte og lave skyer. 

Skulle prøve et nyt fluedesign og fiskede på det lidt dybere og mere åbne vand. Lars fiskede mere traditionelt tæt på sivkanten og ind over det lave vand. Mest bid var der på det lavere vand, og Lars havde da også tre gedder inde at vende før end jeg havde fast gedde. 

Opdagede at et par andejægere der lå på lur og for at undgå at forstyrre for meget, satte vi kursen over på sydsiden hvor det også var tid til en formiddags øl og et "hjemmelavet" æble.

Vandet var fortsat faldende, men det blev til gedder. Da vi sluttede over middag havde Lars haft 9 gedder, mens jeg havde haft 6 i hånden. {jcomments on}

 

 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Bredningen_Henrik_Leth_gedde.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16