danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 12. oktober 2013. Selv om vinden var i det østlige hjørne og vandstanden var lav, blev det til en god oplevelse og en portion aborre.

131012 havnen randers

Havnen er ideel når der skal trænes kast og fanges fisk!  

Efter aftale med Siles der bor i Kolding, gik turen til Randers Havn.  Jeg havde medbragt fluestangen og Silas sin første fiskestang monteres med jigs og blink. 

Typisk hugger aborrerne i perioder og det var da heller ikke tæt på bunden, der var størst succes. Derimod  kom der gang i halløjerne da vi fik monteret en lille orange gummifisk som endegrej på Silas stang. Tak til den venlige giver! 

Efter et par timer med "nabo" snak og masser af gode råd, var Silas tilfreds med de 11 aborre der havde været inde og vende. Med hjem til filletering kom 6 aborre. Selv fik jeg 3 på fluestangen og havde næsten en forbipasserende knallertkøre i bagkastet...

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Bredningen_Henrik_Leth_gedde.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16