danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 3. maj 2014. Gudenåen og Tange Sø. Inger Fonnesbæk Damhus og Brian Thyregod var friske på en en tidlig morgentur, og netop vi skulle til at søsætte mødte Claus Thyregod og Sten Hagqvist op i samme ærinde.

140503 tange gudenaa 1

Havde lovet at guide Inger til hende første Gudenågedder, og det lykkedes. Desværre så vi ikke isfuglen, som også står på Inger ønskeseddel. Det blive en anden gang!

Opfriskende vind og håndlandede gedder

Efterhånden som vi nærmede os søen tog vinden til, men sådan er det jo gerne, og lidt vind plejer bestemt ikke at betyde dårligt fiskeri. Havde flere gedder der blot "puffede" til fluen. 

Tradidionen tro kom der lidt mere gang i fiskeriet efter frokosten og hyggesknakken. Det blev dog ikke til haleluja, men i alt 7 gedder til Guidebåden. 

140503 tange gudenaa 2

Et par minusgrader gjorde det til en kølig fornøjelse og is i øjerne vanskeliggjorde kastene. Senere blev det dog fremragende vejr...

140503 tange gudenaa 3

Snart kom der gang i gedderne. De var interesseret i fluerne, men blev ikke hængende. Inger fik dog snart lært at håndlande og håndere gedderne med gældegreb og omtanke!{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Bredningen_John_Kirsten_Flydering.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16