danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 31. maj 2014. Randers Fjord, Dronningborg Bredning. Tyske Jan Jüttner havde hyret mig til en geddetur. Jan ankom fredag og jeg kunne lidt stolt byde på frisk varmrøget ørred. Efterfølgende blev der varmet op til dagens tur med lidt god whisky og billeder. Vi skulle tidligt op for at få lidt ud af dagen og vi var klar med guidebåden ved Dronningborg Lystbådehavn lidt i seks.

140531 guide bredning2

Jan nyder at fiske fra forsædet på guidebåden. Vinden er rigelig frisk og jeg må passe årerne for at holde kursen så vi passerer i god kastehold hen over de bedste geddepladser. 

140531 guide bredning1

Otte gedder viste interesse for Jans flue. Gedderne var heldigvis også i god form og leverede en super fight, netop som vi kender det fra brakvandsgedder. Dagen bød ellers på kogte pølser, et par pilsnere og et par bodybuilder overarme til guiden!{jcomments on} 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

tjaerby_baek_ned.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16