danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 9. november 2014. Gudenåen ved Randers.

141109 gudenaa1

Guidebåden blev søsat ved Stevnstrup. Vandstanden var høj og vi kunne se frem til nogle timer med faldende vand og kraftig strøm. Carsten Spanget, der også er ivrig jæger og meget interesseret i de mange gæs, var dagen gæst, og der skulle fiskes med spinnestang.

Skulle lige hente svømmefødderne. Carsten har sat sig tilrette og er klar til turen ned mod Randers. Spinnestangen var rigget til, i første omgang med en wobler. Snart kom der en klassisk refleksspinner på forfanget og snart var der bid! Fire gedder gik til "stålet", selv om der fortsat er generende meget grøde på de normalt hotte gedde spots.  

141109 gudenaa2

Dagens gedder huggede resolut. Flere gange så vi at småfiskene sprang ud af vandet når gedderne jagtede. Tilsladende er der rigeleugt med gedde mad i Gudenåen og det lover godt for fremtiden! {jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Bredningen_John_Kirsten_Flydering.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16