danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Søndag den 6. december 2015.

151206 Brian stor gedde

Brian Thyregod med dagens flotteste geddepå omkring 110 centimeter.

Gudenåen: Fra Stevnstrup til Randers Naturcenter.

De er derude, i vandet!

Dagen bød på masser af vind, vand, stærk strøm og lerfarvet vand. Anstrengelserne blev dog belønnet og et par gode gedder måtte "en tur ind og vende".

Med stormende vindstød på op til 24 ms og stærk strøm i Gudenåen, var der dømt benarbejde. Her gælder det om at holde båden ret op i vinden for at undgå at miste kontrollen i de heftige vindstød. 

Det var også dagen hvor jeg for anden gang fik testet de elopvarmede sokker. Havde ikke genopladet efter den første tur på ca. 2 timer. Satte effekten på "2", og var meget spændt på hvordan fødder og tæ'r ville have det efter dagens lidt længere tur i Gudenåen.

Har normalt et par rigtigt tykke uldne sokker, men havde i dag valgt kun at have et par tynde sokker inders og de elopvaremede yderst. Og jo, batterierne holdt strøm på hele turen og vigtigst af alt, var fødder på intet tidspunkt kolde!

151206 stevnstrup

Store mængder nedbør over lang tid, har givet Gudenåens vand samme farve som leret vi bruger til juledekorationer!

151206 HL gedde

Det blev til et par tilbud og et par enkelte gedder i hånden inden vi "landede" i Randers. Den godt 8 kilometer lange tur tog som følge af strøm og vind ikke ret lang tid 

151206 Gudenaa vind

Gudenåen opstrøms Motorvejsbroen byder under normale omsstrændigheder på et fornuftigt geddefiskeri. Men i dagvar forholdene lang fra optimale. 

 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

tjaerby_baek_ned.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16