danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Så blev det efterår. Grøden er faldet og der er kommet lidt mere bid i gedderne. Vi er taget til Kongens Bro, hvor pontonbådene klargøres og søsættes. Det varer ikke længe før en Sten har det første tilbud. Flere byder sig til, men bliver ikke hængende. 

Jeg står for turens føste gedde, der med et par meters afsæt beslutsomt tog min sølv flashstreamer. Inden vi når sø-deltaet bliver det endnu et par naphanser. Omkring middag er en tydelig hugperiode. 

Efter frokost, vi er kommet ned i søen, holder gedder spisepause. Efter en lille kilometer uden tilbud, beslutter jeg mig at krydse søen og heldigvis for det! På en strækning på ca 100 meter er der virkelig gang i løjerne og det bliver til endnu 6 gedder på mindre end 20 kast. Fiskeriet går igen i stå. 

Kan se tilbage på en dag hvor jeg havde en del tidlbud, men også 11 gedder inde at vende. 

{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

tjaerby_baek_nedstroem.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16