danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

101015_aborrer

Havde oprindeligt planlagt en tur i Bredningen, men da det satte ind med heftig regn valgte jeg et par timer i yderhavnen!

Det offentlige ophaler sted på sydsiden af fjorden er perfekt når det gælder om at søsætte for et par timers fiskeri i yderhavnen. 

Vandet var svagt stigende.

Startede med at fiske langs nordkanten i den ydre side af det "lukkede havneløb". Ingen aborrer var her i biddet.... Krydsede så løbet for at fiske på nordsiden. Fiskede tæt på de mange lystbåde og det gav omgående resultat. I stort set hvert kast var der aborrer efter fluen og jeg hev vel omkring 30 tværstribede ind. Hovedparten, mange mindre, blev genudsat. Hjemtog og filetterede elleve fine fisk og glæder mig nu til lørdagens festmiddag; aborrerfilletter vendt i rugmel og smørstegt på pande!!! 

{jcomments on}

 

 

 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Bredningen_Henrik_Leth_gedde.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16