danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

  

Gudenåen ved Randers 

Formiddagen bød på smukt og klart vejr med masser af sol...

110306 gunnar scroeder

Gunnar Schrøder benyttede det fine vejr til en jomfru tur i sin nye "lange" Anderson pontonbåd. Måske der skulle lidt mere luft i næste gang! 

Gudenåen ved Randers, Kajakklubben. Har formiddagen fri og benytter det super smukke vejr til en tur på åen. Har netop fået et nyt sæde fra Dave Scadden, som skal prøves. Det er et skumstøbt sæde som giver langt bedre støtte end det gamle. Nu må vi så se langtidstesten. 

Strømmen er moderat så jeg beslutter at fiske nedstrøms i i hovedløbet og så efterfølgende fiske bagløbet opstrøms. Har fået en flue af Jeppe Lyngsø, der lørdag vandt geddeklassen i Ålestrup Open. Fluen er bundet på rør og er utrolig smuk. 

Gedderne viser sig desværre at være lidt tilbageholdende. Fanger dog et par stykker der er godt dækket af igler. Et tydeligt tegn på at gedderne trykker sig. Da jeg talte med Gunner Schrøder, havde han også haft kontakt til et par naphanser... {jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

tjaerby_baek_nedstroem.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16