danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Gudenåen - mellem Stevnstrup og Randers....
111002_gedde_gudenaa
Gedden har taget fluen og er klar til håndlanding...

Lars Kristensen var klar,  da vi klokken otte søsatte pontonbådende fra Stevnstrup. Foran har vi mange kilometer Gudenå, super oktober vejr og naphans. 

Vandet er lavt og faldende.  Naphans bryder sig øjensynligt ikke om det klare vejr med sommertemperature. Modsat er det med kajkfolket, motionister og andet godtfolk, der i løbet af formiddagen finder den guddommelige å. 

Ser en større laks eller ørred springe helt fri af vandet umiddelbart opstøms jernbanebroen ved Nørreåens udløb. Har indtil haft en enkelt Naphans og et par tilbud. Slutter dagen med at have haft i alt fem gedder på op til fem kilo inde og vende. Jan havde visk haft fat i fire. Derudover hjavde vi " hils på end del der blot viste sporatisk interesse for vores fluer! Down By The River{jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

tjaerby_baek_nedstroem.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16