danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

   Kgs Bro - Ans
 111016_kgsbro_ans
Vi har søsat pontonbådene ved Kgs Bro og driftfisker med strømmen...
 
Sammen med Klaus T. Nielsen, Lars Kristiansen, Henning Pedersen og Lars Andersen havde jeg skruet forventningerne godt op forud for dagens Gudenå-tur. Igen i dag var der lidt rimfrost, og igen var der udsigt til en smuk, smuk oktober dag med fuld blus på solen og kun lidt vind. 

Om det var synet af fiskeørnen, som vi så en enkelt gang, eller andre forhold der havde betydning for at Naphans i dag var ganske uinteresseret i vores fluer, skal jeg ikke kunne sige.... Jeg oplevede for første gang at fiske denne strækning uden at have blot en enklet gedde inde og vende (havde dog en på et kort øjeblik, men det tæller ikke i denne forbindelse). Ialt fangede holdet kun fem gedder! 

Efter ganske få år har vandremuslingen nu ændret søen og åen dramatisk. Algerne er væk, eller rettere ædt - vandet der før var uklart er nu spritklartog vegetationen selv langt nede i Tange Sø står artrig og tæt. Spændende at følge hvad dette betyder for fiskeriet? {jcomments on} 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Bredningen_lars_gedde_fight.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16