danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

    Dronningborg Bredning 
111023_aborre 
En enkelt aborre ender sin dage på panden...

Var klar til første kast kl. 09.30. I løbet af den første time blev det til fem iltre gedder, så døde fiskeriet lidt ud. Vandet faldt kraftig, godt en halvmeter på mindre end de fire timer jeg var ude. 

Grøden står stadig højt flere steder og det er tydeligt at det mere klare vand, som vi kan takke vandremulingen for, har givet ideelle forhold til de bundfaste vandplanter, som blot for nogle få år siden kæmpede for at få lys nok gennem det algefarvede vand.

Fiskede og havde et par "tilbud" og tre gedder mere inde at vende. Mærkeligt som gedderne kan være lunefulde både når det gælder bidelysten, men så sandelig også om det er de mindre gedder eller de lidt større madammer der er på finnerne? Kunne se tilbage på otte gedder og en dejlig aborre som efter filettering og en tur på panden smagte rigtigt lækkert på et stykke rugbrød.{jcomments on} 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Bredningen_John_Kirsten_Flydering.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16