danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

    Tange Sø.... 
120122_tange_grej

Det uundværlige grej til gedder er pakket. Desuden er kaffen varm!

Med slud og vandtemperaturen helt i bund, var der bestemt ikke dømt fodsved, da jeg sammen med Lars Matthiesen fiskede små fire timer på på den opstemmede Gudenå.

Vi mødtes klokken 10.00 og søsatte pontonbådende fra P-pladsen ved Ans. Ret hurtigt havde jeg en gedde der havde fat i den store flashflue, dog uden at blive hængende. Lars havde nogenlunde på det samme spot et lignende tilbud. Åbentbart en meget forsigtig gedde...

Fiskede og roede opstrøm hvor det lykke mig at fange en gedde der var godt en halv gange længere end fluen... Jeg bemærker, at så små gedder er meget sjældne at komme i kontakt med. Lars havde også her fat i et par af de lokale af slægten Naphans inden hans stang besluttede sig for at knække i spidsen, lige over samlingen. Forsøgte at fiske uden spids. Det gik dog ikke, og i stedet stod den på fluedørgning og kontakt til en enkelt afhopper.

Fiskede tilslut lidt i området omrking P-pladsen hvilken resulterede i endnu et par tilbud og en enkelt på små tre kilo.

Alt i alt en dag hvor vi måtte konstatere at Naphans på det nærmeste var gået i faste. {jcomments on}  

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

tjaerby_baek_ned.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16