danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultGudenåen og Tange Sø
120304_tange
Trods en kølig sydøstlig vind var Naphans i humør til en svingom! 

En god weekend er en fiskeweekend! 
Efter lørdagens hyggelige fluebinding i Ålestrup, hvor jeg efter en pause med de små fluer på mere end et halvt år stillede op i tørflueklassen, stod søndagen på en tur til Gudenåen og Tange Sø.

Ud over Sten Flashflue.dk, havde Bombay-drengene Bombarda Frank, Kip Edef og Gunnar Scrøder fået samme fremragende ide. Rask gik det ned af Gudenåens klare vand og det skulle ikke vare længe inden at Steen havde kontakt til den første gedde.  Da vi nåede frokostpladsen, lige der hvor den opstemmede Gudenå bliver til sø, havde vi hilst på fire gedder hver. 

Kogte pølser og varm thaisuppe gjorde rigftigt godt, og vi var både varme og fiskeklar da vi gik i bådende for at fiske i søen. 

Gedderne, flest mindre hanner stod spredt, men i mindre flokke. Var der en, var der hver gang flere... De har samlet sig i anledning af den forestående gydning, og der er med sikkerhed en eller flere store rogntunge madammer i områderne, som hvis lejligheden byder sig, ikke går i vejen for at æde en af bejlerne.... 

Det blev til nærkontakt med flre gedder, og jeg kunne samme med Sten tælle, at vi sammenlagt havde fanget og genudsat omkring 25 gedder som ikke kunne modstå fristelsen til en svingom med vores store røde/sølv flashfluer. Hvad bombay-drengene fik kontakt med må vi havde tilgode, da de gik i land lidt længere opstrøms. {jcomments on}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

tjaerby_baek_nedstroem.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16