danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultGudenåen ved Randers 

120501_gudenaa_randers 
Det oser af forår! Efter morgenens og eftermiddagens taler, korsang, hornmusik og grillpølser stod den på premiere fiskeri i Gudenåen. 

Sjældent har jeg oplevet så smukt et vejr her på den første dag i maj. Også dejligt igen at være en tur på åen, hvor jeg ved selvsyn kunne se at en måneds aprillys og lidt varme, for alvor havde sat gang i sagerne.

Vandstanden var som forventet lav og jeg kunne de fleste steder se bunden eller rettere de nye friske grønne blade som "geddekålen" sætter her i foråret. Kunne også se, at der fortsat er masser af småfisk, så Naphans bestemt ikke behøver at sulte...

Fiskede først opstrøms, hvilket ikke var noget problem med det stigende vand og den lidt friske opstrøms vind. Så flere gange de karakteristiske småbobler i en aflang formation, som afsløre en skræmt gedde. Så også et par stykker i vandet og en enkelt trykbølge, der afslørede at det måtte være en gedde i lidt større størrelse. 

Fangede i løbet at et par timer 4 mindre gedder der alle havde rifter og ar efter eskapaderne og nærkontakten med madammerne i april. 

Har du lyst til at se hvad jeg ellers bedrev 1. maj skal du være velkommen HER 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

tjaerby_baek_ned.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16