danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultRanders Fjord, Dronningborg Bredning
120519_bredningen
God morgenstenmning, men få og forsigtige gedder! 

Kraftigt stigende vand, eller måske rettere springflod, lagde en dæmper på gedderne bidelyst, da jeg var på morgtentur i Bredningen med Peter Lyngby og Per Lanng. Der er er sket det, at de flere dage vi har haft med frisk vind fra det vestlige hjørne, har presset Kattegat vandet østpå. Med omslag til vinden i øst, skal vandet nu retur hvilken sammen med tidevandet giver en kraftig stigning i vandstanden i fjorden og den nedre del af åen.

Normalt er stigende vand af det gode, men når stigningen er så kraftig som vi oplevede den i dag bliver gedderne passive, måske på grund af det svagt stigende saltvand i det ellers brakke vand? 

Gedder blev det da til... Men inden Peter lagde ud med dagens første fast fisk skulle vi begge have nogle forsigtige nap i fluen.

Tog hjem lidt over ti og havde da haft 3 gedder inde og vende. Havde også haft fornøjelsen af at se en storgedde være efter fluen, desværre uden at blive hængende...  

Fik om aftenen en SMS fra Peter som fortalte, at de havde fisket til kl. 18.00 og at gedderne var blevet mere i biddet efterhånden som vandet faldt! 

  

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Bredningen_Henrik_Leth_stor_gedde.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16