danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault


Gudenåen ved Kongens Bro og Tange Sø
120526_tange
Lars Matthiessen, Jan Steffensen og Casper Hansen var klar klokken 6.00 ved Kongens Bro

Har behandlet min venstre ponton med et ny middel der tilsyneladende beskytter og giver en blank smudsavisende overflade. Der var tydelig forskel - vandet perler af, og den blå ponton fremtræder som ny og ubrugt.... Nu må vi så se om det er noget der holder. Det er Lars Andersen som har importeret produktet, som hvis det lever op til forventningerne snart vil kunne købes hos Anderson. Der kommer naturligvis en anmeldelse på brakvand.dk

Havde for en sikkerheds skyld rigget en tørfluestang til, og der var da også som forventet en del døgnfluer og vårfluer på overfladen. Så enkelte pæne fisk ringe og fik da også, uden held kastet til en. Bemærkede også, enkelte majfluer helt nede i søen. Jo, vandre muslingen som ikke er naturlig i området har på få år ændret alt og blandt andet gjort søen så klar at man de fleste steder kan se bunden. Vandplanter, insekter og sikkert også fiskene synes godt om dette! 

Lagde også godt ud idet en gedde tog min flue allerede da jeg var ved at trække line af hjulet. Havde lidt senere en stor brasen der beslutsomt huggede den blåsorte flashflue rent! Ellers blev det endu en dag hvor der skulle arbejdes og svedes. Fangede og genudsatte i alt 4 gedder og havde fornøjelse af nogle voldsomme "takes" på min diver - gedder der desværre ikke blev hængende og som ikke ville hugge igen.

Godt stegt og en smule rød i nakken sluttede vi festen ved et tiden... Nu står den så på grille og nabohygge! {jcomments off}

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Bredningen_lars_gedde_fight.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16