danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefaultTange Sø
120915_tange 
 Formiddagsfiskeri på Tange Sø 

Første efterårstur til Tange Sø. Peter Albertsen var frisk og jeg kunne med det samme se på "Ans-havnen", at andre havde forsøgt sig fornylig. (Sivene var trådt ned). Kunne med det samme se at vandet om muligt var endnu mere klart end jeg tidligere havde set det. Stort set over hele søen kunne vi se bunden eller rettere vegetationen i form af geddekål og fleremeter lang rankegrøde. Tidligere var søen temmelig uklar som følge af alger, men den lille vandre muslinger har på få år dramatisk ændet dette. Før var gedderne altid lette at finde i det område hvor åvandet forandret til sø. I dag kan gedderne være over det hele, og der er mad nok! Forudser, at de ændrede forhold vil øge bestanden af gedder, der nu det meste af året har optimale jagtforhold og rigelig med føde i det meste af søen. 

Det er kendt at gedder har hugtider som vi desværre ikke kan forudse. I dag, eller rettere i formiddag, var de nærmest i sultestrejke.  Vi fiskede diverse fluer uden at Naphans viste den store interesse. Peter lagde ud med en lille aborre og snart en gedde. Lidt senere var der gedde til mig.... 

Indstillede fiskeriet ved middagstid, hvor vi begge havde fanget to gedder. 

Vender snart tilbage. Grøden er aftagende - sikker på, at efterårs- og vinterfiskeriet bliver rigtigt godt! {jcomments on} 

Andersen fishing

STÆNGER, HJUL, LINER OG INSTRUKTION!

Testet i Danmark, Lapland, Sverige, Norge, Bosnien og New Zealand. Har rejsetænger til tørflue, nymfe og streamer (gedde) på lager. Du er velkommen til at komme forbi til kik og prøvekast. Ring/SMS 21 26 42 16 for aftale!

Bredningen_John_Kirsten_Flydering.jpg

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16