Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

0
0
0
s2sdefault

07. april 2013, Mariager Fjord: Det var mere vinter end forår da jeg besøgte Bramslev og fiskede strækningen ind mod Hobro. 

130407 Mariager Bramslev

Dagen bød på sol, slud, hagl og nogle meget kraftige vindstød. Et par fisk blev det også til! 

 

Flidspræmier!

Kan godt mærke at vinteren har været lang og at padlemusklerne i benene trænger til genoptræning. Søsatte ved Bramslev og tog turen, godt et par kilometer ind mod Hobro i strid modvind. Jo, benmusklerne er masseret godt igennem....

Havde håbet at finde et flok ørreder, hvilken er typisk for årstiden. På trods af intensivt fiskeri over forskellig type bund og vaddybder, stiftede jeg ikke bekendskab med en flok. Derimod blev det to måske ensomme, der velfortjent blev genudsat, på forskellige pladser.

 

Da jeg efter omkring tre timers fiskeri returnerede var der fyldt op med biler og lystfiskere. Spurgte ind til arrangementet og fik at vide, at det var Ålborg postvæsens fiskeklub, der var på deres årlige tur til fjorden.  {jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com