danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

9. april 2013. Mariager Fjord, Ørnedalsbugten: Jeg var ikke den eneste der valgte at slutte dagen med lidt fiskeri. Kunne tælle otte mand med "jern på" og to tre fluefiskere. 

130409 mariager fjord ornedalen

Dejligt at kunne nyde aftenen og maden ved fjorden. 

Spiser ude! 

Fandt efter en god times fiskeri en stime ørreder der var i hugget

Fangede i løbet af kort tid fem iltre fisk på mellem 38 cm. og 45 cm. Alle blev genudsat i god behold! 

Havde på et andet spot endnu en ørred i samme størrelse på fluen. Denne fisk tog et par hop og sagde på den måde farvel. 

Også i denne del af fjorden er der en del flydende brunalger, der visse stedet genere fiskeriet. Det er de mange solskinstimer der "trækker" algerne til overfladen.

Fik hils på Jan Sams, en gammel ven jeg ikke har snakket med i omkring 10 år - tiden går så sandeligt hurtigt. Godt det kan blive til en fisketur i ny og næ! {jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com