danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Lørdag den 8. juni 2013. Mariager Fjord ved Hobro: Henrik Vedel som nok bedre kendt som BombayFly drengen Mong, havde inviteret til fødselsdagsparti. Var ved fjorden kl. 03.00. Der skulle fiskes og senere festes med flæsk og æg...

130608 Hobro mong 1

Fødselsdagsbarnet er ikke helt tilfreds. Et par russere havde festet det meste af natten omkring bålpladsen neden for shelterne og Mong havde efter sigende ikke lukket et øje. Kom dog hurtigt ud at soveposen og i fisketøjet da jeg fem minutter i tre sagde go' morgen! Mongs store dag kunne begynde... 

130608 Hobro mong 2

Fødselsdagsbarnet med dagens fisk som må siges at være yderst velfortjent på en morgen hvor der bestemt ikke var bid i ørrederne!

130608 Hobro mong 3

Fødselsdagsbarnet går ikke ned på udstyr og der var til en overnatning bl.a. medbragt grill, gasbrændere, to pander, diverse gryder. Derudover flæsk og æg til en uges forbrug! 

130608 Hobro mong 5

Fødselsdagsbarnet og Lars Andersen demonstrere advanceret madlavning under vanskelige forhold....

130608 Hobro mong 4

Fødselsdagsbarnet havde ikke den store tålmodighed med at få maden stegt og grillen kom i brug med de resultat at der snart kunne serveres brændt flæsk! 

 

Lav vand og svære ørreder

På trods af intensivt fiskeri over en række af inderfjorden hotspots lykkedes det mig ikke i dag at få hold i nogle at fjordens ellers smukke og velnærede ørreder. 

Kun få fisk viste sig i overfladen og det blev blot til et par enkelte hug, måske af hornfisk. {jcomments on}

 

 

 

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com