danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Fredag den 21. juni 2013. Morgentur til Mariager Fjord ved Hadsund...

130621 Mariager Hadsund

Var ved fjorden lidt i fire og fik hurtigt båd og grej gjort klar. Snart så jeg en fisk i overfladen og i allerførste kast var der bid!

Masser af børsteorm

Der findes mange forskellige arter børste orme. En af de mere livlige er den lille røde, der sværmer i vores fjorde omking midsommer. Flest er aktive i nattetimerne og lige efter solopgang.

Ørrederne var desværre også mest aktive inden solopgangen. Så også nogle fisk der generede lidt bølger meget tæt på land. Da der tilsyneladende var flere fisk, tænkte jeg på multer. Listede mig meget forsigtigt ind på kastehold blot for at konstatere at fiskene var forduftet.

Mødte en anden morgenfrisk lystfisker der var på barsel, men havde set sit snit til et par timer ved fjorden. Helt nestemt en god ide!

Havde et par småhug og to faste ørreder der begge blv genudsat. Målte vandtemperaturen til 19 grader og var på kontoret kl. 7.00. En god start på en forhåbenlig god dag! {jcomments on}

 

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com