Danish Dutch English German Italian Japanese Norwegian Spanish Swedish

0
0
0
s2sdefault

Onsdag den 24. juli 2013. Mariager Fjord: Timerne umiddelbart inden solen står op er fantastiske. Det er min tid! 

130724 mariager HL

Jeg kunne tydeligt se bølgen og at en fisk var efter fluen! 

Varm vand og en smuk fisk...

Da jeg ankom til den lille plads var det tydeligt at der havde været festet igennem det meste af natten. Det flød med flasker og diverse affald. Håber at de kære besøgende rydder op efter sig, men tog for en sikkerheds skyld et billede hvor man kan se "festbilen"og dens nummerplader. Hvis det bliver nødvendigt sendes billede til de relevante myndigheder. 

Allerede da seg sejlede ud så jeg et par mindre ørreder slubre overflader godbider i sig. Mens jeg nød kaffen, stemningen og stilheden kom en af fjordens ørreder tæt på båden. Ørreden så mig først da den var omkring en meter fra pontonbåden hvor den så forvandt den ved at afterlade sig en hvirvel i det blanke vand. 

Kunne se at solen og varmen for alvor havde fået mængden af søsalat til at eksplodere. Så også en ørred langsomt svømme langs en bræmme af de grønne storbladet alger. Lyset fra den endnu ikke opståede sol hjalp mig til præcist at spotte fisken.

Efter et par forsøg fik ørreden øje på fluen. En bølge rejse sig og snart huggede ørreden aggressivt. 

130724 mariager morgen

Masser af god morgenstemning på fjorden, men også en mistænkelig båd der lå tæt under land på fjordens nordside og lignede nogle der skulle hente ålekroge eller bjerge garn.

130725 morgen orred

 

Ørrederne er meget kompakte og ikke mindst smukke! {jcomments on}

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com