danlendeitjanoessv

0
0
0
s2sdefault

Torsdag den 25. juli 2013. Mariager Fjord Kongsdal: Der er mange gode grunde til at komme ud af sengen. Udover at fiskeriet kan være på toppen er lyset, stilheden og i det hele taget stemningen et rigtigt godt argument!

130725 mariager kongsdal web

Søsatte ved Kongsdal og satte kursen øst på i håbet om at finde overflade aktive fisk... 

Liv på overfladen

I det blanke vand kan du se "bølger", småfisk der jages og fisk der tager myg og diverse landinsekter som ligger på overfladen.

Først da jeg så en ørred, der gentagne gange tog insekter på overfladen, begyndte jeg at kaste. Første fisk tog fluen, men røg hurtigt af igen. Snart var der igen et "bytte" inden for kasterækkevidde og denne gang blev den der. Endnu en ørred i samme størrelse (omkring 35 - 38 cm.) måtte en tur i nettet. 

Fiskede snart efter et par større fisk, der lige ville vise sig ved at springe helt fri af vandet. Havde en fin trykbølge ligesom jeg skulle til at tage et nyt kast... Her til morgen blev det ikke større ørreder. Derimod var et par sommerfede hornfisk meget interesseret i fluen. 

Bjarne Fries der fiskede lidt længere inde i fjorden sendte mig en SMS og et billede af en fin, ørred som med garanti vil blive nydt til aften. 

Mødte også et par andre fluefiskere, men så ingen fange noget. {jcomments on}

 

Visit Mariager Fjord

Guide henrik leth

Guide:  Henrik Leth 

  • Baggrund: Mere end 50 års erfaring med fluefiskeri, fluebinding og instruktion. Bor i Randers og har fisket i Mariager Fjord, Randers Fjord,  Djurslandskysten og i Glenstrup Sø siden ’76. 
  • Jeg tilbyder:  Fluefiskeri, kasteinstruktion, fluevalg og affiskning. Guider fra 1 - 5 personer. Vadefiskeri, eller fiskeri fra pontonbåd.  Kasteinstruktion og fisketeknik.
  • Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak!

Rund fødselsdag, jubilæum eller blot en gave som giver gode minder for resten af livet?

UNIK OPLEVELSE TÆT PÅ NATUREN

Gi' en guidet tur i en meget stabil to-personers Anderson pontonbåd?

Godt placeret i det polstrede formstøbte sæde med benene i hvile stilling, kan den heldige gæst fiske, eller  nyde udsigten til vores kystlinie, solopgangen i horisonten, eller naturen i den smukke ådal!

Gavekort til dagstur i Gudenåen, Randers Fjord, Mariager Fjord eller Djursland. Andet efter aftale.

SÅDAN GØR VI!

Mail dit ønske og jeg vil sørge for at sende et flot signeret gavebevis

PRIS

En heldagstur, morgen / formiddag / eftermidag / aften eller hvad vi nu aftaler koster kr. 2000,- 

En tur på fire timer kr. 1.000,-  Mobilpay: 21 26 42 16

Fritidshus 2 km fra Stinesminde midt på nordsiden af Mariagerfjord udlejes på uge eller weekend basis. Huset er på 160 m2 med alt som behøves til 6- 8 mennesker. Der er en dejlig lukket gård med terrasse og plads til 4 biler/ båd. Pris: Uge 2.500,- kr weekend - 1.000,- kr + forbrug 2,5 kr pr. KWh. Kontakt Henrik Tanggaard, på tlf: 21385319 og mailadresse: hhtanggaard@gmail.com